anakainisi18Από το 2010 ξεχωρίζουμε στον κλάδο της ανακαίνισης . Αναλαμβάνουμε ανακαινίσεις σπιτιών και ανακαινίσεις επαγγελματικών χώρων.

Η αγάπη μας για την δουλειά μας είναι το βασικό συστατικό της επιτυχημένης και διαρκώς αναπτυσσόμενης πορείας μας. Η εταιρία μας βρίσκεται ανάμεσα στις καλύτερες επιχειρήσεις του χώρου με εκατοντάδες ευχαριστημένους πελάτες.

Διαθέτουμε τεχνίτες κάθε ειδικότητας – τοποθετούμε μόνο τα καλύτερα υλικά της αγοράς και πάντα βάση των αυστηρότερων προδιαγραφών.

Παρέχουμε την μελέτη του χώρου, την αποτύπωση και την απόδοση της κάτοψης, αλλά και την φωτογραφική απεικόνιση, έτσι ώστε οι πελάτες μας να έχουν πλήρη εικόνα για αυτό που θα δημιουργήσουμε.

Αναλαμβάνουμε όλες τις δουλειές μας με την ίδια αγάπη και υπευθυνότητα γιατί γνωρίζουμε ότι το σπίτι η το κατάστημα μας είναι μοναδικό και πολύτιμο για τον κάθε ένα μας. Τα συνεργεία μας μπορούν να αναλάβουν κάθε εργασία ανακαίνισης και κάθε κατασκευή όσο μικρή ή μεγάλη και αν είναι.

Ανακαίνιση σπιτιού – Όλα τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε

Βαρεθήκατε το ίδιο χρώμα στους τοίχους σας, τα κουφώματα σας είναι παλαιά;  Θέλετε το μπάνιο
σας
μεγαλύτερο ή θέλετε να αλλάξετε τελείως την κουζίνα σας; Ίσως έφτασε η ώρα για μια ανακαίνιση του σπιτιού σας!

Εκ πρώτης όψεως μια ανακαίνιση σπιτιού χρειάζεται πολύ καλή οργάνωση, καθοδήγηση από συνεργείο ανακαίνισης. Είτε θέλετε να κάνετε μικρές αλλαγές είτε μεγάλες, πρέπει να ξέρετε ότι είναι μια διαδικασία που απαιτεί χρόνο, υπομονή και σωστό προϋπολογισμό.

Η ανακαίνιση του σπιτιού είναι μια διαδικασία δημιουργική. Μπορείτε να κάνετε αλλαγές σύμφωνα
με τις τελευταίες τάσεις και να δώσετε στο σπίτι σας στοιχεία από το προσωπικό σας ταπεραμέντο.

Παρακάτω σας παραθέτουμε έναν οδηγό για την ανακαίνιση του σπιτιού με όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε.

Γιατί να κάνουμε ανακαίνιση του σπιτιού μας?

Ένας από τους πιο βασικούς λόγους για να προχωρήσουμε σε μια ανακαίνιση σπιτιού είναι η ανανέωση του χώρου, η οποία μπορεί να περιλαμβάνει αλλαγές είτε σε όλο το σπίτι ή σε μερικά δωμάτια. Επίσης μπορεί να είναι και ένας λόγος για να αντικαταστήσουμε παλαιά ή ελαττωματικά έπιπλα και ντουλάπια. Επίσης και ένας λόγος για να αντικαταστήσουμε τα ηλεκτρολογικά ή τα κουφώματα.

Πραγματοποιώντας μια ανακαίνιση στο ακίνητο, ταυτόχρονα ανεβάζουμε την αξία του είτε πρόκειται για πώληση είτε για ενοικίαση. 

Ο σχεδιασμός μιας ανακαίνισης

         Ο προσεκτικός σχεδιασμός είναι το πρώτο βήμα μιας ανακαίνισης ακινήτου.

         Καταγράψτε ποιες αλλαγές θέλετε να κάνετε, αν θα προχωρήσετε σε ολική ή μερική ανακαίνιση και ποια δωμάτια θα αλλάξετε.

         Σκεφτείτε ακριβώς τι θέλετε να αφαιρέσετε και να προσθέσετε. Αν πρόκειται για μια κουζίνα πχ, από την αλλαγή των ντουλαπιών, του πάγκου, του νεροχύτη, μέχρι και τα πλακάκια . Με αυτόν τον
τρόπο θα μπορέσετε να δώσετε μια ολοκληρωμένη εικόνα στο συνεργείο μας, ώστε να  μπορέσουμε να σας δώσουμε οικονομική προσφορά για την ανακαίνιση.

Ο προγραμματισμός των εργασιών

Όπως και με το σχεδιασμό, έτσι και ο προγραμματισμός της ανακαίνισης είναι απαραίτητος, καθώς μπορεί να περιλαμβάνει μια πληθώρα εργασιών.

Πιο κάτω θα βρείτε μια λίστα με τις πιο συνήθεις εργασίες:

  • Κατεδάφιση τοίχων και διαχωριστικών για την αναδιαρρύθμιση δωματίων
  • Αλλαγή ή βάψιμο ντουλαπιών
  • Μόνωση των χώρων και αλλαγή σωμάτων θέρμανσης
  • Αλλαγή ή επισκευή πατώματος
  • Αντικατάσταση κουφωμάτων
  • Αλλαγή πορτών
  • Τοποθέτηση νέων υδραυλικών εγκαταστάσεων (μπάνιο – κουζίνα)
  • Τοποθέτηση νέων ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων και αλλαγή φωτιστικών
  • Βάψιμο δωματίων

Εκτέλεση εργασιών ανακαίνισης

Η ανακαίνιση του σπιτιού όσο δημιουργική κι αν είναι μπορεί να φέρει άγχος και αναστάτωση τους κατοίκους της οικίας. Είναι μια διαδικασία που απαιτεί αρκετές μέρες, ανάλογα με τις εργασίες. Μιλήστε με το συνεργείο ανακαίνισης για το ακριβές πρόγραμμα των εργασιών, για να οργανώσετε καλύτερα και το δικό σας πρόγραμμα.

Επίσης, φροντίστε να λείπετε από το σπίτι την περίοδο των πιο απαιτητικών εργασιών (όπως στις κατεδαφίσεις των τοίχων) για να δώσετε στους τεχνίτες τον χώρο που χρειάζονται.

Το συνεργείο μας αναλαμβάνει τις εργασίες ανακαίνισης για διαμερίσματα AirBnB

Το συνεργείο μας διαθέτει μεγάλη εμπειρία στις ανακαινίσεις για διαμερίσματα που προορίζονται για χρήση στην δημοφιλή πλατφόρμα βραχυχρόνιων μισθώσεων AirBnB.

Πόσο χρονικό διάστημα μπορεί να διαρκέσει μια γενική ανακαίνιση

Εξαρτάται από τους χώρους που θα ανακαινιστούν και θα γίνουν εργασίες. Μπορεί να διαρκέσει από 12-25 ημέρες, ανάλογα πάντα με τα πόσα τετραγωνικά είναι το σπίτι, αλλά και με τις εργασίες που επιθυμείτε να γίνουν μπορεί να φτάσει και τους 3 μήνες.  Το συνεργείο μας θα ολοκληρώσει τις εργασίες της ανακαίνισης του ακινήτου σας στον ελάχιστο δυνατό χρόνο.

Γιατί να διαλέξω το συνεργείο σας

Το συνεργείο μας πληροί όλες τις προϋποθέσεις και τις εγγυήσεις που απαιτούνται, προκειμένου να σας παρέχουμε ποιοτικές εργασίες και λογικές τιμές

 
 
 Αναλαμβάνουμε την ανακαίνιση, την επισκευή, τη διαμόρφωση ή την ολοκληρωμένη δόμηση του σπιτιού ή του επαγγελματικού σας χώρου.

Ανακαίνιση Νεοκλασικών κτηρίων

ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρτε μια εξατομικευμένη υπηρεσία με βάση τον προϋπολογισμό και τις απαιτήσεις σας