Τα κουφώματα αλουμινίου προσφέρουν στον χώρο ασφάλεια, ηχομόνωση και θερμομόνωση. Διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και κατασκευών.

ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΥΨΗΛΗ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ

Τα κουφώματα αλουμινίου έχουν ικανοποιητικά επίπεδα μόνωσης. Ειδικά εάν συνδυαστούν με ειδικά πολυαμίδια & υαλοπίνακες υψηλής ενεργειακής απόδοσης. Αποτέλεσμα είναι το σπίτι σας να θωρακίζεται από τις θερμοκρασίες και χειμώνα και καλοκαίρι.

ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ & ΣΙΓΟΥΡΙΑ

Τα σύγχρονα κουφώματα αλουμινίου παρέχουν μεγαλύτερη ασφάλεια χάρη στην συμπαγή και ανθεκτική κατασκευή τους.

ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΥΨΗΛΗ ΗΧΟΜΟΝΩΣΗ

Τοποθετώντας κουφώματα αλουμινίου επιτυγχάνουμε ηχομόνωση η οποία μπορεί να φτάσει σε πολύ υψηλά επίπεδα και σε συνδυασμό με πολύ-επίπεδους υαλοπίνακες.

ΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΑΝΤΟΧΕΣ

Το αλουμίνιο είναι γνωστό για τις μηχανικές ιδιότητές του. Με τα κουφώματα αλουμινίου μπορείτε να έχετε στιβαρά παράθυρα και πόρτες με υψηλή αντοχή στο χρόνο και τις καταπονήσεις.

ΤΥΠΟΙ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ

– ΑΝΟΙΓΟΜΕΝΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ

Τα ανοιγόμενα κουφώματα και οι μπαλκονόπορτες, αποτελούν μια εξαιρετική επιλογή τόσο για μονοκατοικίες όσο και για πολυκατοικίες. Μπορούν να συμβαδίσουν με σύγχρονα & παθητικά κτίρια.
Αυτό επιτυγχάνετε με την τοποθέτηση κατάλληλων υαλοπινάκων ώστε παράλληλα να έχουμε εξαιρετικά αποτελέσματα στην ηχομόνωση, θερμομόνωση και την εξοικονόμηση ενέργειας.

Τα ανοιγόμενα κουφώματα κατασκευάζονται σε διάφορες τυπολογίες έτσι ώστε να ανταποκρίνονται σε όλες τις περιπτώσεις και ανάγκες. Ενδεικτικά, ορισμένες από αυτές είναι:

Μονόφυλλο ανοιγόμενο, ανακλινόμενο παράθυρο, με σταθερό τζάμι ή χωρίς.

Δίφυλλο ανοιγόμενο, ανακλινόμενο παράθυρο με παντζούρι.

Δίφυλλο ανοιγόμενο, ανακλινόμενο παράθυρο με σταθερό τζάμι ή χωρίς.

Μονόφυλλη και δίφυλλη μπαλκονόπορτα με τζάμι σταθερό τζάμι ή όχι.

– ΣΥΡΩΜΕΝΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ

Τα συρόμενα κουφώματα αλουμινίου οικονομικά είναι ελάχιστα πιο ακριβά από τα ανοιγόμενα όμως γίνεται καλύτερη αξιοποίηση του εσωτερικού χώρου της οικίας. Κοινό χαρακτηριστικό όπως στα ανοιγόμενα έτσι και εδώ, είναι δυνατή η τοποθέτηση υαλοπινάκων με ειδικά τεχνικά και ενεργειακά χαρακτηριστικά για την επίτευξη ασφάλειας, θερμομόνωσης και ηχομόνωσης.

ΤΥΠΟΙ ΣΥΡΟΜΕΝΩΝ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ

Τα συρόμενα κουφώματα αλουμινίου έχουν διάφορους τύπους και οι πιο βασικοί από αυτούς είναι:

Τα επάλληλα κουφώματα: τα φύλλα σύρονται το ένα πάνω από το άλλο και έτσι αφήνουν μόνο το μισό άνοιγμα ελεύθερο.

Τα χωνευτά συρόμενα κουφώματα: τα φύλλα μπαίνουν μέσα στον τοίχο.

 
 

ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρτε μια εξατομικευμένη υπηρεσία με βάση τον προϋπολογισμό και τις απαιτήσεις σας