Δώρο οι σκαλωσιές!

mpalkoniΈνα πολύ μεγάλο μέρος των κτιρίων στην Αθήνα και γενικά σε όλα τα μεγάλα αστικά κέντρα έχουν πρόβλημα με τους εξωτερικούς τοίχους, λόγο ότι είναι πολλών ετών και δεν έχει γίνει στα κτίρια αυτά καμία συντήρηση, όπως το βάψιμο που συνήθως απαιτείται μετά από 7- 10 χρόνια. Το αποτέλεσμα το διακρίνουμε βλέποντας κτίρια με φουσκωμένα χρώματα, ξεκολλημένους σοβάδες, σίδερα μπετό διαβρωμένα στα μπαλκόνια και γενικά μια εικόνα εγκατάλειψης.

Το σύνηθες ξεφλούδισμα στο χρώμα

Το πιο απλό πρόβλημα που μπορεί να υπάρχει είναι να έχει ξεφλουδίσει το χρώμα από τα χρόνια ή να έχει αλλοιωθεί η να έχει αλλάξει η απόχρωση του, που είχε αρχικά βαφτεί.

Προβλήματα υγρασίας στους τοίχους

Ένα άλλο πρόβλημα που παρουσιάζεται στους τοίχους είναι τα σημάδια υγρασίας, η αλλαγή του χρωματισμού που έχετε εφαρμόσει και τα έντονα ξεφλουδίσματα.

Επισκευή μπαλκονιών σε πολυκατοικία

Η συγκεκριμένη επισκευή αφορά την αποξήλωση όλων των σαθρών σοβάδων από τις οροφές των μπαλκονιών , την στεγάνωση τους, από πάνω δηλαδή στην πλάκα της ταράτσας και το βάψιμο των επιφανειών .

Για την επισκευή των μπαλκονιών έγιναν οι παρακάτω εργασίες

Επισκευή οροφές μπαλκονιών

  • καθαιρέθηκαν όλοι οι σαθροί σοβάδες από τις οροφές των μπαλκονιών
  • τρίφτηκε ο οπλισμός σε λίγα σημεία λόγω της διάβρωσης από την υγρασία (ενανθράκωση σκυροδέματος)  και περάστηκε αντιδιαβρωτικό υλικό και αποκαταστάθηκε με επισκευαστικό υλικό το μπετόν.
  • σοβατίστηκαν όλες οι επιφάνειες
  • περάστηκαν όλες οι επιφάνειες με αστάρι νεφτιού και στην συνέχεια βάφτηκαν με ακρυλικό χρώμα

Διαδικασία στεγάνωσης μπαλκονιών

Καθάρισμα όλων των επιφανειών από σκόνες, βρομιές, παλαιές τσιμεντοκονίες που έχουν ξεκολλήσει και από κάποιες μονώσεις που είχαν γίνει παλαιότερα.

Επισκευή τα περιμετρικά λούκια που υπάρχουν περιμετρικά με την χρήση νέων τσιμεντοειδών κονιαμάτων

Εφαρμογή ασταριού σε όλη την επιφάνεια για την προετοιμασία του υποστρώματος όπου θα περαστούν 2 χέρια ελαστομερές στεγανωτικό υλικό Sika.

 
 
 Αναλαμβάνουμε την ανακαίνιση, την επισκευή, τη διαμόρφωση ή την ολοκληρωμένη δόμηση του σπιτιού ή του επαγγελματικού σας χώρου.

ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρτε μια εξατομικευμένη υπηρεσία με βάση τον προϋπολογισμό και τις απαιτήσεις σας